Transport Kufomash nga Norvegjia

Alba Transport Kufomash

Nga Norvegjia në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni etj.

Transport kufomash nga gjitha qytetet e Norvegjiisë

Alba - Transport Kufomash është një firmë profesionale me përvojë shumvjeçare që bën transportin e kufomave nga Norvegjia për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Luginën e Preshevës, Mal të Zi apo ne ndonje vend tjeter te Balkanit.

Gjithashtu i kryejmë të gjitha shërbimet që ndërlidhen me procesin e një funerali, si rregullimin e dokumenteve përkatëse për transportin e kufomës, realizimin e formaliteteve administrative, furnizimin me arkivol sipas dëshirës si dhe organizimin e riteve fetare për vorrimin e të ndjerit.

Në cilat qytete operojmë?

Transport i sigurtë, i shpejtë dhe me çmime të përshtatshme nga gjitha anët e Norvegjis për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Mal të Zi, Luginën e Preshevës, Sanxhak etj.

Na telefononi menjehere, ne jemi ne dispozicion 24 ore, keshtu qe mund t’ju ndihmojme me keshilla psikologjike si dhe administrative. Nese vdekja ka ndodhur ne shtepi, informoni mjekun e familjes per te vertetuar dhe leshuar certifikaten e vdekjes. Gjithashtu do t´ju informojme se cilat dokumente ju duhet ti pergatiteni per transportimin e kufomave jashte vendit.

Varësisht nga largësia dhe kohëzgjatja e udhëtimit ju këshillojmë nëse transporti i kufomës duhet të bëhet me makina speciale ose me aeroplan. Ne organizojmë transportimin e të ndjerit me aeroplan transport i sigurtë dhe i shpejtë. Por gjithashtu automjetet tona janë të nivelit më të lartë dhe të pregaditura teknikisht.

Sherbime profesionale

Fale rrjeteve tona ne shume vende te Evropes, jemi ne gjendje te organizojme dhe te kryejme nje transport te shpejte, te besueshem dhe me kosto efektive te kufomave.

Kjo eshte arsyeja pse ne jemi firma me e kerkuar ne Europe per kryerjen e ketij lloji te transportit te specializuar.
Por gjithashtu jemi te gatshem per te rregulluar te gjitha pengesat burokratike dhe per te siguruar nje riatdhesim te sigurt.

Jemi në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë!

Organizimi i funeralit

Bejme organizimin e funeralit sipas gjitha riteve fetare. Gjithashtu edhe furnizimin me arkivol.

Transport me Makine

Bejme transportin e te ndjerit me makina speciale te pajisura me klimatizues dhe mjete te posaçme per kete sherbim.

Transport me aeroplan

Bejme transportin e kufomes me aeroplan. Transport i sigurt dhe i shpejte i trupit nga ajri.

Perkunder trishtimit dhe stresit, transporti i kufomes dhe nje funeral duhet te organizohen nen presionin kohor.

Ekspertet tone do t´ju keshillojme nese transporti i kufomes duhet te behet me makine speciale ose me aeroplan.

Çmimi për riatdhesimin e të ndjerit nga Norvegjia

Transportin e kufomave ua pershtatim mundesive tuaja financiare.
Kostoja e transportimit te trupit mvaret nga zgjedhja e mjetit te transportit, me makine apo me aeroplan. Duke pasur parasysh kete moment pikellimi dhe trishtimi, ne duam t´ju ndihmojme duke ofruar çmimet me te volitshme per ju, pa kursyer ne cilesine e sherbimeve dhe profesionalitetin e punes tone.

Nga Europa

Bëjme transportin e kufomave nga Gjermania për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Zvicra për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan. Tel. +41 44 585 25 31

Bëjme transportin e kufomave nga Austria për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Franca për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Belgjika për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Holanda për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga gjitha shtetet e Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Në Vendlindje

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Kosove.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Shqiperi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Maqedoni.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Mal te Zi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Luginen e Presheves.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Bosnje dhe Sanxhak.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne gjitha ventet e Balkanit.

Keni pyetje tjera? Na kontaktoni 24/7.

Jemi ketu per t´ju ndihmuar.