Çmimi per bartjen e kufomes

Alba Transport Kufomash

Ofrojme çmimet me te ulta ne Europe

Shpenzimet per transportin kufomës!

Alba - Transport Kufomash ofron çmime më të voltshme për transportin e kufomave nga Gjermania, Holanda, Belgjika, Zvicra, Austria, Luxemburgu, Franca, Italia, Danimarka, Norvegjia, Suedia si dhe nga gjitha vendet tjera Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Luginën e Preshevës, Mal të Zi apo ne ndonje vend tjeter te Balkanit.

Gjithashtu i kryejmë të gjitha shërbimet që ndërlidhen me procesin e një funerali, si rregullimin e dokumenteve përkatëse për transportin e kufomës, realizimin e formaliteteve administrative, furnizimin me arkivol sipas dëshirës si dhe organizimin e riteve fetare për vorrimin e të ndjerit me çmime pa konkurencë.

Sa kushton bartja e të ndjerit në vendlindje?

Transportin e kufomave ia përshtatim mundësive tuaja financiare.

Kostoja e transportimit të trupit varet nga zgjedhja e mjeteve të transportit (me aeroplan apo me makinë) si dhe nga distanca, dmth prej cilit vend deri ku duhet të transportohet. Duke pasur parasysh këtë moment pikëllimi dhe trishtimi, ne duam t´ju ndihmojmë duke ofruar çmimet më të volitshme për ju, pa kursyer në cilësinë e shërbimeve dhe profesionalitetin e punës tonë.

Na kontaktoni, dhe ne urgjentisht do të shqyrtojmë kërkesën tuaj dhe do të bëjmë një ofertë jo detyruese dhe nëse ju kane ofroar çmime me te mira ne do ta barazojme oferten.

Gjithashtu jemi te gatshem per ti tejkaluar te gjitha pengesat burokratike dhe per te siguruar nje riatdhesim te sigurt.

Sherbime profesionale me çmime të volitshme

Fale rrjeteve tona ne shume vende te Evropes, jemi ne gjendje te organizojme dhe te kryejme nje transport te shpejte, te besueshem dhe me kosto efektive te kufomave.

Kjo eshte arsyeja pse ne jemi firma me e kerkuar ne Europe per kryerjen e ketij lloji te transportit te specializuar.

Organizimi i funeralit

Ofrojme çmime me te lira per organizimin e funeralit sipas gjitha riteve fetare dhe gjithashtu furnizimin me arkivol.

Transport me Makine

Ofrojme çmime me te lira per transportin e te ndjerit me makina speciale te pajisura me mjete te posaçme per kete sherbim.

Transport me aeroplan

Ofrojme çmime me te lira per transportin e kufomes me aeroplan. Transport i sigurt dhe i shpejte i trupit nga ajri.

Perkunder trishtimit dhe stresit, transporti i kufomes dhe nje funeral duhet te organizohen nen presionin kohor.

Ekspertet tone do t´ju keshillojme nese transporti i kufomes duhet te behet me makine speciale ose me aeroplan.

Nga Europa

Bëjme transportin e kufomave nga Gjermania për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Zvicra për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Austria për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Franca për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Belgjika për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Holanda për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga gjitha shtetet e Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Në Vendlindje

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Kosove.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Shqiperi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Maqedoni.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Mal te Zi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Luginen e Presheves.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Bosnje dhe Sanxhak.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne gjitha ventet e Balkanit.

Keni pyetje tjera? Na kontaktoni 24/7.

Jemi ketu per t´ju ndihmuar.