Mirësevini dhe Përshëndetje!
Nëse keni Rast Vdekje pranoni Ngushllimet tona!

Alba Transport Kufomash

Shërbimet tona ju lehtësojnë shqetësimet

Rreth nesh

Ndërmarja jonë Alba - Transport Kufomash me përvojë shumvjeçare bën transportin e kufomave nga Gjermania, Holanda, Belgjika, Zvicra, Austria, Luxemburgu, Franca, Italia, Danimarka, Norvegjia, Suedia dhe vende tjera Europës – Për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Luginën e Preshevës, Mal të Zi dhe vende tjera.

Ju keshillojme, pergatisim dokumentacionin dhe bejme realizimin e funeralit dhe transportin e te ndjerit me shpejtsi, korrektesi dhe kosto te ulet.

Pavaresisht nese vdekja eshte e pritur apo ka ndodhur papritmas, eshte nje tronditje e madhe per familjen prandaj eshte shume e rendesishme te keni durim dhe veproni me qetesi.

Na telefononi menjehere, ne jemi ne dispozicion 24 ore, keshtu qe mund t’ju ndihmojme me keshilla psikologjike si dhe administrative. Nese vdekja ka ndodhur ne shtepi, informoni mjekun e familjes per te vertetuar dhe leshuar certifikaten e vdekjes. Gjithashtu do t´ju informojme se cilat dokumente ju duhet ti pergatiteni per transportimin e kufomave jashte vendit.

Sherbimet tona

Deshira e çdo shqiptari eshte qe te varroset ne vendlindjen e tij. Ne e realizojme deshiren e tij te fundit.

Organizimi i funeralit

Bejme organizimin e funeralit sipas gjitha riteve fetare. Gjithashtu edhe furnizimin me arkivol.

Transport me Makine

Bejme transportin e te ndjerit me makina speciale te pajisura me klimatizues dhe mjete te posaçme per kete sherbim.

Transport me aeroplan

Bejme transportin e kufomes me aeroplan. Transport i sigurt dhe i shpejte i trupit nga ajri.

Perkunder trishtimit dhe stresit, transporti i kufomes dhe nje funeral duhet te organizohen nen presionin kohor.

Ekspertet tone do t´ju keshillojme nese transporti i kufomes duhet te behet me makine speciale ose me aeroplan.

Nga Europa

Bëjme transportin e kufomave nga Gjermania për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Zvicra për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan. Tel. +41 44 585 25 31

Bëjme transportin e kufomave nga Austria për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Franca për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Belgjika për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Holanda për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga gjitha shtetet e Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Në Vendlindje

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Kosove.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Shqiperi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Maqedoni.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Mal te Zi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Luginen e Presheves.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Bosnje dhe Sanxhak.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne gjitha ventet e Balkanit.

Çmimi për riatdhesimin e të ndjerit

Transportin e kufomave ua pershtatim mundesive tuaja financiare.
Kostoja e transportimit te trupit mvaret nga zgjedhja e mjetit te transportit, me makine apo me aeroplan. Duke pasur parasysh kete moment pikellimi dhe trishtimi, ne duam t´ju ndihmojme duke ofruar çmimet me te volitshme per ju, pa kursyer ne cilesine e sherbimeve dhe profesionalitetin e punes tone.

Keni pyetje tjera? Na kontaktoni 24/7.

Jemi ketu per t´ju ndihmuar.