Transport Kufomash me Aeroplan

Alba Transport Kufomash

Organizojmë transportimin e kufomave me Aeroplan

Transportimi i kufomave me Aeroplan

Ndërmarja jonë Alba - Transport Kufomash, është një firmë profesionale me përvojë shumvjeçare që bën transportimin e kufomave me Aeroplan nga Gjermania, Holanda, Belgjika, Zvicra, Austria, Luxemburgu, Franca, Italia, Danimarka, Norvegjia, Suedia si dhe nga gjitha vendet tjera Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Luginën e Preshevës, Mal të Zi apo ne ndonje vend tjeter te Balkanit.

Gjithashtu i kryejmë të gjitha shërbimet që ndërlidhen me procesin e transportit të kufomave me Aeroplan, si rregullimin e dokumenteve përkatëse, realizimin e formaliteteve administrative, furnizimin me arkivol sipas dëshirës, dergimin e te ndjerit nga aeroproti deri ne vendlindje, si dhe organizimin e vorrimit me të gjitha ritet fetare.

Bartja e të ndjerit me Aeroplan!

Transport i sigurte dhe i shpejte i trupit nga ajri per ne Vendlindje.

Per bartjen e kufomes me aeroplan si nje transport i veçante nga ajri, ka ngarkesa shtese, te cilat ne ju informojme perpara nenshkrimit te kontrates dhe te cilat jane te perfshira ne paketen tone te sherbimit. Kjo nuk ka ndonje kosto shtese per ju, qofte nepermjet formulareve ose vertetimeve ne aeroport, si ne vendin e nisjes dhe ne aeroportin e mberritjes.

Ne marrim per siper pergjegjesine mbi procedurat administrative dhe kujdesemi per te gjitha dokumentet e nevojshme per transportimin e te ndjerit me aeroplan.

Jemi në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë!

Sherbime profesionale

Fale rrjeteve tona ne shume vende te Evropes, jemi ne gjendje te organizojme dhe te kryejme nje transport me aeroplan, ne menyre te shpejte, te besuesheme dhe me kosto efektive.

Kjo eshte arsyeja pse ne jemi firma me e kerkuar ne Europe per kryerjen e ketij lloji te transportit te specializuar.
Por gjithashtu jemi te gatshem per te rregulluar te gjitha pengesat burokratike dhe per te siguruar nje riatdhesim te sigurt.

Sa kushton transporti i kufomes me aeroplan?

Çmimi i bartjes se të ndjerit me aeroplan mvaret nga largësia dhe kohëzgjatja e udhëtimit.

Na kontaktoni – ne do t’ju pergjigjemi te gjitha pyetjeve tuaja dhe do te organizojme transferimin me aeroplan per ne Kosove, Maqedoni, Shqiperi, Mal te Zi, Luginen e Presheves etj.

Perkunder trishtimit dhe stresit, transporti i kufomes dhe nje funeral duhet te organizohen nen presionin kohor.

Ekspertet tone do t´ju keshillojme nese transporti i kufomes duhet te behet me makine speciale ose me aeroplan.

Nga Europa

Bëjme transportin e kufomave nga Gjermania për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Zvicra për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Austria për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Franca për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Belgjika për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Holanda për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga gjitha shtetet e Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Në Vendlindje

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Kosove.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Shqiperi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Maqedoni.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Mal te Zi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Luginen e Presheves.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Bosnje dhe Sanxhak.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne gjitha ventet e Balkanit.

Keni pyetje tjera? Na kontaktoni 24/7.

Jemi ketu per t´ju ndihmuar.