Transport kufomash me makina speciale

Alba Transport Kufomash

Organizojmë transportimin e kufomave me makinë

Transporti i kufomave me Makina Speciale

Ndërmarja jonë Alba - Transport Kufomash, është një firmë profesionale me përvojë shumvjeçare që bën transportimin e kufomave me Makina te specializuara nga Gjermania, Holanda, Belgjika, Zvicra, Austria, Luxemburgu, Franca, Italia, Danimarka, Norvegjia, Suedia si dhe nga gjitha vendet tjera Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Luginën e Preshevës, Mal të Zi apo ne ndonje vend tjeter te Balkanit.

Gjithashtu i kryejmë të gjitha shërbimet që ndërlidhen me procesin e transportit të kufomave me Makina Speciale, si rregullimin e dokumenteve përkatëse, realizimin e formaliteteve administrative, furnizimin me arkivol sipas dëshirës, dergimin e te ndjerit deri ne vendlindje, si dhe organizimin e vorrimit me të gjitha ritet fetare.

Transporti i të ndjerit me makinë speciale!

Kemi staf të kualifikuar dhe makina speciale për kufoma.

Transporti i trupit me makina speciale per kufoma eshte i besueshem,  i shpejte dhe i pakomplikuar, por gjithashtu edhe me kosto me te ulet. Ne transportin e te vdekurve nga toka ne kemi shume pervoje. Me staf te kualifikuar dhe makina speciale per kufoma, transportojme te vdekurin sa me shpejte qe te jete e mundur.

Ne marrim per siper pergjegjesine mbi procedurat administrative dhe kujdesemi per te gjitha dokumentet e nevojshme per transportimin e te ndjerit me makine.

Jemi në dispozicionin tuaj 24 orë në ditë!

Sherbime profesionale

Fale rrjeteve tona ne shume vende te Evropes, jemi ne gjendje te organizojme dhe te kryejme transportin me makina speciale, ne menyre te shpejte, te besuesheme dhe me kosto te ulet.

Kjo eshte arsyeja pse ne jemi firma me e kerkuar ne Europe per kryerjen e ketij lloji te transportit te specializuar.
Por gjithashtu jemi te gatshem per te rregulluar te gjitha pengesat burokratike dhe per te siguruar nje riatdhesim te sigurt.

Sa kushton transporti i kufomes me makinë?

Çmimi i bartjes se te ndjerit me makine mvaret nga largesia dhe kohezgjatja e udhetimit.

Na kontaktoni – ne do t’ju pergjigjemi te gjitha pyetjeve tuaja dhe do te organizojme transferimin me makine per ne Kosove, Maqedoni, Shqiperi, Mal te Zi, Luginen e Presheves etj.

Perkunder trishtimit dhe stresit, transporti i kufomes dhe nje funeral duhet te organizohen nen presionin kohor.

Ekspertet tone do t´ju keshillojme nese transporti i kufomes duhet te behet me makine speciale ose me aeroplan.

Nga Europa

Bëjme transportin e kufomave nga Gjermania për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Zvicra për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Austria për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Franca për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Belgjika për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga Holanda për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Bëjme transportin e kufomave nga gjitha shtetet e Europës për në Kosovë, Maqedoni, Shqipëri, Kosovën Lindore, Mal të Zi dhe trojet tjera Shqiptare në Balkan.

Në Vendlindje

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Kosove.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Shqiperi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Maqedoni.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Mal te Zi.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Luginen e Presheves.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne Bosnje dhe Sanxhak.

Transporti i besueshëm, i shpejte dhe me kosto te ulet nga gjitha shtetet e Europës per ne gjitha ventet e Balkanit.

Keni pyetje tjera? Na kontaktoni 24/7.

Jemi ketu per t´ju ndihmuar.